Brunswick — Glynn County

Joint Water & Sewer Commission
August 30, 2016

PROJECT: RFP - Financial Advisory Services

ADDENDUM: Three (3)

DUE DATE: Thursday, September 8, 2016 — 12:00 NOON, EST

THIS ADDENDUM IS FOR THE PURPOSE OF MAKING THE FOLLOWING CHANGES OR
CLARIFICATIONS:

1.) QUESTION: Section 12, Part “e” indicates a size 10 font for the submission, and Section 13, first
paragraph, details at least size 10 font. Please clarify.
RESPONSE: A minimum of size 10 font should be used throughout the RFP.

2)) QUESTION: Section 12, Part “A” details that all dollar amounts must be written in 2 forms, word
and numeric. Does this apply for the entire response or just the pricing/fee section?
RESPONSE: All dollar amounts relating to the Proposal pricing and fees are to be written in both
word and numeric form throughout the Proposal. (This does not include items with dollar
figures such as those mentioned in Section 13, Parts “K”, “L”, and “M”.) Within the Proposal the
written figures will prevail over the numeric figures in the event of a discrepancy.
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3.)

4.)

5.)

QUESTION: Section 13, Parts “K”, “L” and “M” require a list of transactions from 2011-2015,
can we include 2016 year to date?
RESPONSE: Yes, transactions for 2016 year to date can be included.

QUESTION: Can we include all transactions from 2011-2015 for revenue bonds in an appendix,
and select a representative sample for submission?

RESPONSE: Yes, it is acceptable to include the full list of transactions as an appendix to the 25
maximum pages of the Proposal, but a main representative sample is required within the body
of the Proposal. If a full list is included, please provide contact information in the event that
verification is necessary. The Proposal must be kept to a maximum of 25 pages, not including
the appendix.

QUESTION: Would it be okay for us to include a summary of our transactions from 2011-2015
in the body of the response and attach our full list as an appendix that does NOT count towards
the 25 page limit?

RESPONSE: Yes, it is acceptable to include a summary of transactions within the 25 page
maximum of the body of the response, and to provide a full list (with contact information) as an
appendix that does NOT count towards the 25 page maximum.
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